top of page
  • Yazarın fotoğrafıSerem Selection

Rattan Bahçe Mobilyası Temizliği Nasıl Yapılmalıdır?

Rattan bahçe mobilyaları hafifliğinin yanı sıra, temizliği de son derecede kolay olan mobilyalardır. Temiz yapılırken dahi rattan kalitesi ve iskelet kalitesi çok önemlidir. Eğer geri dönüşümden elde edilmmiş kötü plastiklerin kullanıldığı bir alaşımdan yapıldıysa, sıcak ve soğuk gördüğü zaman rattan da çatlamalar meydana gelebilir. Sonuç olarak rattan bahçe mobilyası temizlemenin püf noktaları şu şekilde




Sabunlu su ile köpükleyin

Ürünün tamamını sabun ile köpüklerseniz rattan malzemenin kapattığı tüm ara yerleri temizlemiş olacaksınız. Aynı zaman da ara bağlantılarda hiçbir toz kalmadığını da göreceksiniz.


Su ile durulayın

Rattan bahçe mobilyalarını hiç köpüklemeden balkonda veya bahçeniz de bulunan hortumla bile yıkayabilirsiniz. Eğer köpüklediyse hortum ile su tutarak durulayabilirsiniz.


İyice kurulayın

Bahçe mobilyasının üstünde su lekesi kalmaması için kuru bir bez ile silmeniz gerekiyor. Aynı zamanda ıslak kalırsa minderleride ıslatabilir. Bu yüzden üstüne bahçe minderlerinizi koymadan, iyica yıkayım duruladıktan sonra rattan bahçe mobilyanızın kuruduğuna emin olun


Bahçe mobilyaları keyfinizi kaçıracak değil, keyfinize keyif katacak malzemeleriniz olmalıdır. Bu yüzden seçim yaparken muhakkak malzeme kalitesini ön planda bulundurmalısınız. Serem Garden tüm yerli ve ithal koleksiyonlarının tamamında 1. Sınıf malzemeler kullanmaktadır.

85 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page